halsojobb.se

Dalbyhemmet

Har du erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad? Vill du vara del i ett team som värdesätter bemötande och arbetar utifrån värdegrunden - göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande?
Välkommen till Dalbyhemmet!

Dalbyhemmet är ett särskskilt boende med en avdelning för psykiatri och en avdelning för demens. Dalbyhemmet ligger vackert på ladsbygen med utsikt ut mot ekoln.

Här kan du läsa mer om Dalbyhemmet (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/dalbyhemmet/)

Ditt uppdrag
I rollen som sjuksköterska på Dalbyhemmet kommer du att ha varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du ingår i ett team tillsammans med övrig legitimerad personal och temombud i ledingsgruppen. Vårt mål är att du tillsammans med oss är med och utvecklar verksamheten och dig själv i nära samarbete med kollegor. I din roll som sjuksköterska har du omvårdnadsansvar samt säkerställande av patientsäker vård.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Bedöma och planera behovet av HSL insatser samt utvärdera behandlingsresultat
• Handleda omvårdnadspersonal
• Delta i teamsamverkan kring brukare
• Delegera HSL- uppgifter till omvårdnadspersonal

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag och var 8:e helg.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har specialistutbildning inom psykiatri. Har du erfarenhet av psykiatri, äldreomsorg och demensvård ses det som meriterande. Arbetet kräver att du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt innehar B-körkort. Då all dokumentation sker digitalt behöver du vara van att hantera dokumentation på dator.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lena Lindén, verksamhetschef, 018-727 80 45

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, 0771-420 420

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska till Dalbyhemmet

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb