halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till dagvård i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Sjuksköterska till dagvård i Solna

Är du en sjuksköterska som brinner för barnsjukvård? Vill du delta i utvecklingen av framtidens barnsjukvård inom neurodagvård, reumadagvård eller ortopeddagvård? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett givande arbete inom högspecialiserad barnsjukvård. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion och vi erbjuder kompetensutveckling utifrån individuellt behov och verksamhetens mål. Astrid Lindgrens barnsjukhus kan erbjuda nyexaminerade sjuksköterskor Kliniskt basår (karolinska.se)

Arbetstiden är måndag till fredag, dagtid.

På Astrid Lindgrens Barnsjukhus ansvarar vi för vård av barn och ungdomar upp till 18 år i hela Stockholms län.

Barnneurologdagvården
Till oss på neurodagvården kommer barn och ungdomar från hela landet med neurologiska sjukdomar för utredning och behandling. Vi tar bland annat hand om barn med epilepsi, multipelscleros, spinal muskelatrofi, cerebral pares och andra neurologiska sjukdomar.

Barnreumatologdagvården
Våra patienter har oftast en reumatisk ledsjukdom men det förekommer även andra, mer sällsynta, reumatiska sjukdomar som SLE och Familjär medelhavsfeber. Här deltar du i både dagvård och mottagning och har egna sjuksköterskemottagningar samt telefontid.

Barnortopeddagvården
Till vår dagvårdsverksamhet kommer barn och ungdomar med ortopediska diagnoser och skador. Som sjuksköterska hos oss deltar du i behandlingar och procedurer tillsammans med ett multiprofessionellt team.

Vi arbetar i nya och fina lokaler i Solna. Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder. 

Om tjänsten
Hos oss blir du en del av vårt tvärprofessionella team som har bred kompetens och stor utvecklingspotential. I tjänsten ingår planering/koordinering och bokning. Vi har ett samarbete mellan våra dagvårdsavdelningar för barn.      

En viktig del i arbetet är att skapa trygghet för barnen och deras närstående. Därför behöver du förmågan att uppmärksamma och se till varje barns speciella behov. Vi har ett nära samarbete med sjuksköterskor och läkare på Astrid Lindgrens barnsjukhus smärtteam.

Vi arbetar med personcentrerad vård och många barn följs under flera år, vilket gör du blir en viktig kontakt mellan det friska och barnets sjukdom.

 

Vi söker
Vi söker dig sjuksköterska som vill arbeta med barn och ungdomar och tar eget ansvar för ditt arbete och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs. Du följer struktur och planering, men är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund. Du samarbetar för att nå gemensamma mål; hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Vidare har du patientfokus och visar respekt för patienten, ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Kvalifikationer 
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta med barn samt erfarenhet av dagvårdsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till dagvård i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset