halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till Covidvård i Stockholm!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Covidvård i Stockholm!

OM UPPDRAGET

Nu söker vi på Centric för kunds räkning duktiga sjuksköterskor som kan arbeta på olika slutenvårdsavdelningar med Covidpatienter i Stockholm. Behov finns omgående och framåt. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelning för covidpatienter.
 
DIN PROFIL

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet. Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel.
Det är viktigt att du trivs och är trygg i din yrkesroll, och tycker om att samarbeta med dina kollegor för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård för dina patienter. I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdinrättningar, och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!  
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete. Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Covidvård i Stockholm!

Centric Care AB