halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Bokhöjdens demensboende

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-22

Ansök nu

Sjuksköterska till Bokhöjdens demensboende

Adium Omsorg AB är en del av Förenade Care och har sitt säte i Ängelholm. Adium Omsorg AB är ett idéburet företag där vår värdegrund LEVA gör oss starka i leveransen av service, vård och omsorg. Vi vill ge varje boende vad just hon eller han behöver för att klara sitt eget liv och dagliga livsföring. Vår ledstjärna, LEVA, är vår grundtanke i arbetet med utgångspunkt från individen i all omvårdnad.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

På uppdrag av Ängelholms kommun driver Adium Omsorg Bokhöjden. Bokhöjden är ett demensboende som ligger strax utanför Ängelholm, centralt i Hjärnarp med 18 lägenheter. Personalteamet på enheten består av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och omvårdnadspersonal.

ARBETSBESKRIVNING
Som Sjuksköterska planerar och leder du omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. I arbetet ingår att handleda och undervisa omvårdnadspersonal. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team för att kvalitetssäkra omvårdnaden.

I tjänsten ingår även kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschef kommit överens om på verksamheten. Du kommer att erbjudas utbildning i kvalitetsledningssystemet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som sjuksköterska gärna med vidareutbildning till distriktssköterska, geriatrik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från demensvård är meriterande.

Du har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat och se helheten i verksamheten. Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, utgår från att alla vill och kan ta ansvar. Du som söker skall vara rehabiliteringsintresserad, ansvarstagande, flexibel och ha god samarbetsförmåga och vara pedagogisk i din handledning av personal. Du skall ha god kännedom i dokumentation enligt HSL och ha god datakunskap. Meriterande är kunskap inom SOL.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med äldre. Du ser möjligheter i stället för hinder och har en vilja att arbeta med verksamhetsutvecklande arbete. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. Du har de boendes bästa i fokus.

Vid anställning kommer att begäras utdrag ur belastningsregistret för att göra en riskbedömning av den arbetssökande personen.

KRAV
Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till egen bil. Detta är dock inget krav.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
70 %. Provanställning tillämpas. Schema dagtid måndag till fredag.

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Eva Hanak, tf verksamhetschef,

Mobil: 072-223 38 65

Mail: evaha@forenadecare.com

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Bokhöjdens demensboende

Förenade Care AB