halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Blodcentralen Odenplan

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-09

Ansök nu

Sjuksköterska till Blodcentralen Odenplan

 

Om oss 
Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i nya och ljusa lokaler på Blodcentralen Odenplan som är en av Stockholms tre fasta blodcentraler. Tillsammans med den mobila tappningsverksamhet i Stockholms län är vi Blodcentralen. Sektionen bemöter ungefär 40-80 blodgivare per dag och du kommer att ingå i ett glatt och motiverat arbetslag med cirka 25 kollegor. 

Är du intresserad av att träffa friska människor som kommer till blodcentralen för att ge blod, så är denna tjänst kanske något för dig! 

Om tjänsten 
Arbetet består av att möjliggöra för potentiella och befintliga blodgivare att donera blod samt rekrytera nya givare. En viktig del av arbetet är att ge blodgivarna ett professionellt och gott bemötande, samt en god service. Verksamheten bygger på frivilliga medmänniskor som ger av sin tid och sig själva. Schemat innehåller dagpass, kvällspass och helgtjänstgöring. Se geblod.nu för våra öppettider. 

Blodcentralen Odenplan har olika inriktningar på blod och erbjuder utvecklingsmöjligheter såsom trombocyt- och plasmaaferes. 

Annonsen gäller ett föräldrarvikariat för perioden december 2019 till september 2020. 

Vi söker 
Vi välkomnar dig som är öppen, serviceinriktad och noggrann. Du bör ha en mycket god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för att arbeta med och för människor. Arbetet kräver en god social och medicinsk kompetens och vi ser gärna att du är trygg i din roll som sjuksköterska.  

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och personliga egenskaper. 

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.  

Meriterande: Datorvana, god samarbetsförmåga, goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.  

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

--------------------------------------------------------

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Blodcentralen Odenplan

Karolinska Universitetssjukhuset