halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på blod/hormon-avdelningenpå Östersunds sjukhus sen vår och sommar!Rotationschema dag/kväll/ natt samt helg.

Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska på medicinsk akutvårdsavdelning.

Din profil
Minst två års yrkerserfarenhet somsjuksköterska mederfarenhet av att jobba på medicinsk akutvårdsavdelning.

Vana att hantera allmän invärtesmedicinska patienter är önskvärt men inget krav samt erfarenhet av hematologi och/eller endokrinologi är önskvärt men inget krav..

Kunskaper i journalsystemet Cosmic är ett plus.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till Blod/Hormon-avdelningen i Östersund sen vår och sommar

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-02

Ansök nu

Dela detta jobb