halsojobb.se

Björkgården

Är du legitimerad sjuksköterska? Vill du vara en del av ett härligt arbetsteam samt ha ett självständigt arbete med stor möjlighet att påverka och utveckla arbetet?
Välkommen med din ansökan!

Björkgården är ett vård- och omsorgsboende som drivs av Äldreförvaltningen, vilken arbetar på uppdrag av äldrenämnden. Björkgården är beläget i Knutby, cirka 3,5 mil utanför Uppsala med kohage och träddungar som grannar. Till verksamheten finns det goda busskommunikationer och gott om avgiftsfri parkering för den som åker bil. Verksamheten inrymmer 22 lägenheter varav 16 boendeplatser, 5 korttidsplatser och en växelvårdsplats fördelat på 3 avdelningar och har inriktning omvårdnad. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl. 7.00-16.00.

Ditt uppdrag
Som sjuksköterska kommer du bidra med din yrkeserfarenhet och profession. Din roll som sjuksköterska inom ramen för det kommunala HSL uppdraget kommer innebära att du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du får förmånen att se till hela individens livssituation och livshistoria. Gemensamt för dina arbetsuppgifter är att du arbetar med äldre som varit med ett helt liv och nu behöver extra omtanke.

Till dina mer konkreta arbetsuppgifter ingår:

• Att bedöma och planera behovet av HSL insatser samt utvärdera behandlingsresultat.
• Rådgivning och handledning till omvårdnadspersonal.
• I förekommande fall delegering av HSL uppgifter till omvårdnadspersonal.

Du deltar i teamsamverkan kring brukare till exempel beträffande riskbedömningar, Flexite och Senior Alert. Du ingår, tillsammans med övrig legitimerad personal i verksamhetschefens ledningsgrupp. Vår ambition är att du tillsammans med oss utvecklar verksamheten, dig själv och dina kollegor.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser att du har erfarenhet av att göra självständiga bedömningar och fatta egna beslut utifrån din profession. Har du erfarenhet av arbete med äldre personer och åldrandets sjukdomar ses det om meriterande för tjänsten. Dator- och dokumentationsvana samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är en förutsättning för arbetet. Det är önskvärt om du har kunskaper i Siebel, Flexite, Prator och Senior Alert.

Som person är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar samt tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Eva Birgersson, verksamhetschef, 018-727 02 63

Facklig företrädare:
Vårdförbundet 0771-420 420

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska till Björkgården

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Dela detta jobb