halsojobb.se

Bernadottes äldreboende

Är du legitimerad sjuksköterska? Vill du ingå i team där livskvalitet och patiensäkerhet står i fokus?
Välkommen till Bernadottes äldreboende!

Bernadotte äldreboende är ett vård- och omsorgsboende med inriktning demens- och omvårdnad med 80 moderna lägenheter i fyra plan, möjlighet till parboenden finns. Bernadotte är ett kommunalt boendende och ligger i Valsätra, söder om Uppsala.

Vi erbjuder vård-och omsorgsinsatser dygnet runt till de som bor hos oss. Vi arbetar med kontakmannaskap för att ge kontinuitet i omvårdnaden. I verksamheten håller våran aktivitetsinspiratör aktiviteter dagligen i huset såsom underhållning av trubadurer, sällskapsspel eller bingo. Bild och form har vi 1 gång i veckan. Måltidsservice lagar maten på plats och varieras efter önskemål, säsong och högtider, vi har en seniorrestaurang i huset. Fotvård, frisör och tandvård kommer till oss regelbundet, enheten är även med i projektet "cykling utan ålder"

Ditt uppdrag
Som sjuksköterska hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med brukaren i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang. Din roll kommer innebära arbete med varierande arbetsuppgifter inom ditt område.

Till dina mer konkreta arbetsuppgifter ingår:

• bedöma och planera behovet av HSL insatser samt utvärdera behandlingsresultat
• handleda omvårdnadspersonal
• delegera HSL- uppgifter till omvårdnadspersonal
• delta i teamsamverkan kring brukare till exempel beträffande fallriskbedömningar och Senior Alert

Som sjuksköterska ingår du tillsammans med övrig legitimerad personal och teamombud i verksamhetschefens ledningsgrupp. Vår ambition är att du tillsammans med oss utvecklar verksamheten och dig själv i ett nära samarbeta med dina kollegor.

Vi arbetar med kvalitetsutveckling med vårdtagaren i centrum, där du som sjuksköterska ingår i flera olika team bestående av fysioterapeut, arbetsterapeut, sjuksköterskor, läkare, omvårdnadspersonal, chef och administratörer. Din roll som sjuksköterska innebär omvårdnadsansvar och säkerställande av patientsäker vård.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag och var 8:e helg

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser att du har erfarenhet inom äldreomsorgen och av demensvård. Arbetet kräver att du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt innehar B-körkort. Du behöver även ha god datavana och dokumentationsvana.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar samt har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Pip Engkvist, verksamhetschef, 018-727 87 34

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Julia Vetterberg, 018-727 88 71

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska till Bernadottes äldreboende

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-15

Ansök nu

Dela detta jobb