halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Visby lasarett är ett litet modernt sjukhus med ett brett utbud av olika specialiteter beläget vid Östersjöns strand.

Arbetsuppgifter

Nu är det dags att söka till basår hos oss inom slutenvården på Visby lasarett, nu med förnyat upplägg. Vi erbjuder dig som är nyexaminerad sjuksköterska att i din anställning få ett utbildande basår där du ges möjlighet att arbeta med både opererande och medicinska verksamheter.
Basåret innebär cirka 6 månader inom kirurgisk eller medicinsk specialitet. När första delen är avslutad har du möjlighet att söka ytterligare 6 månader inom den specialitet du ännu inte varit i.

Vi ger dig också personlig handledning och coachning av en erfaren kollega.
Schemalagda utvecklingsdagar/utbildningsdagar ingår också i tjänsten.

För dig som fått/får din legitimation under juni 2019 eller januari 2020 kan vi inom slutenvården erbjuda:
- Tillsvidareanställning inom slutenvården
- Ett basår 6 månader inom kirurgisk/urologisk verksamheter, samt 6 månader inom medicin. Därefter fortsatt anställning inom slutenvården.
- Schemalagda utvecklingsdagar i form av utbildning, hospitering och egna studier på cirka 10 procent av tjänsten.

Att få vara en del av Region Gotland som möter gotlänningarna i livets alla skeden ger kraft.
Vi är öns största arbetsgivare och vår arbetsinsats bidrar till livskvalitet och tillväxt.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete som undersköterska inom akutsjukvård är meriterande. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och kan anpassa ditt bemötande utifrån individ och situation.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Pia Högberg
Enhetschef C3
0498-268694

Anna Åborg Gustafsson
Enhetschef A4 AIM
0498-204928

Logga

Sjuksköterska till basår medicin och kirurgi

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-29

Ansök nu

Dela detta jobb