halsojobb.se

Sjuksköterska till barnonkologens kliniska forskningsenhet

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Sjuksköterska till barnonkologens kliniska forskningsenhet

Vår nya kliniska forskningsenhet inom Barnonkologen vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus står inför en spännande period för att möta framtidens kliniska forskning. Vi behöver nu utöka vårt team med ytterligare en sjuksköterska som har vilja, energi och nytänkande och som brinner för att bidra till framgångsrik forskning i Sverige.

 Vi söker nu dig som har arbetat ett antal år och känner dig trygg i din roll som sjuksköterska, är intresserad av ett spännande arbete med klinisk forskning, allt ifrån kvalitetsregister till nya experimentella läkemedelsstudier.  

Verksamheten är belägen på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och består av två inriktningar, HOPE samt BAS.

HOPE öppnade 2016 och är ett ackrediterat ITCC (Innovative Therapies for Children with Cancer) -center och är inriktad på tidiga/experimentella studier.

BAS arbetar med kliniska prövningar i senare fas, kvalitetsregister samt provtagningsstudier av olika slag.

Om tjänsten
Gemensamt för HOPE och BAS är arbete med att rekrytera, planera, genomföra, dokumentera och koordinera olika projekt.

En viktig del är kvalitetssäkring av datainsamling efter protokoll.

På HOPE arbetar forskningssjuksköterskorna också kliniskt i studierna med att träffa patienter.

Inom BAS tar man vissa blodprov och arbetar med hanteringen av prover samt registrerar i de olika barnonkologiska  kvalitetsregistren. 
 
Du kommer att arbeta parallellt med flera kliniska prövningar och efter en tids arbete på enheten, kan du komma att ha ansvar för någon eller några studier. 
 
Vår verksamhet kännetecknas av ett gott och nära samarbete mellan olika yrkeskategorier, både på enheten och inom kliniska verksamheten.

Anställningsform: Tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Du känner dig trygg i din yrkesroll och har arbetat några år efter din examen.

Du behärskar engelska i tal och skrift och har god datorvana med bra kunskaper i Office programmen samt vana från att använda olika IT-system.

Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som forskningssköterska med läkemedelsstudier, annan forskningsverksamhet eller kliniskt arbete inom barnonkologi/barnsjukvård är starkt meriterande liksom god kännedom och utbildning inom GCP (Good Clinical Practice). 

Vi söker 
Du behöver ha en god samarbetsförmåga och är noggrann och strukturerad. Du är flexibel, tycker om att arbeta självständigt mot deadlines. Du tycker om att arbeta med förbättringsarbete och vill vara med och utveckla enheten tillsammans med övriga i teamet och har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig. 

Vi lägger stor vikt vid att hitta kompletterande personligheter och kompetenser för att uppnå bästa möjliga gemensamma resultat.

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att söka, vi ser fram mot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till barnonkologens kliniska forskningsenhet

Karolinska Universitetssjukhuset