halsojobb.se

OM UPPDRAGET

För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta på barnonkologavdelning i Göteborg under hösten. Uppdraget sträcker sig mellan 1 oktober och 30 december.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Slutenvård av barn (0-18 år) med barnonkologiska sjukdomar samt barn med benigna hematologiska tillstånd. Cytostatikakompetens samt erfarenhet av patienter som genomgått stamcellstransplantation är en enorm fördel. Vi använder oss av centrala infarter så erfarenheter av detta är en förutsättning. Vården inkluderar palliativ vård.Teambaserad vård med flertalet professioner inblandade.

DIN PROFIL
Specialistsjuksköterska Barn med erfarenhet av barnonkologi.

Specialistsjuksköterska Barn med erfarenhet av slutenvård.

Erfarenhet av sluten Vuxenonkologisk sjukvård ellerintensivvård av barn.

Du har minst två års erfarenhet från någotav ovanstående.

Erfarenhet av centrala infarter, intravenös läkemedelshantering, administrering av cytostatika, erfarenhet av vårdrutiner vid cytostatikabehandling, god hygien, stamcellstransplantationserfarenhet, parenteral nutrition (intravenöst, sond och PEG) , medicintekniska avancerad vård inkluderande infusionspumpar, smärtpumpar, syrgasbehandling i högflödesgrimma. Erfarenhet av att arbeta nära föräldrar och syskon som frekvent också deltar i patienternasvård samt erfarenhet av psykosocialt stöd till familjer och barn under hög stress och press. Krav på flexibilitet.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till barnonkologen i höst/vinter

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-22

Ansök nu

Dela detta jobb