halsojobb.se

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är allmän eller specialistsjuksköterska till barnkardiologavdelning i Göteborg. Avdelningen bedriver hjärtsjukvård för såväl nyfödda bebisar som barn och ungdomar upp till 18 år och har både elektiv och akut verksamhet med utredning, behandling och hjärtkirurgi. 

UPPDRAGSPERIOD
28 november - 26 februari. 

Arbetstid:
dag och kväll eller natt. 

DIN PROFIL
I första hand söker vi en specialistsjuksköterska inom barn eller IVA-vård. I andra hand söker vi en allmän- ssk men erfarenhet av barnhjärtsjukvård eller IVA-vård

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till barnkardiologen Göteborg

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-11-19

Ansök nu

Dela detta jobb