halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av barnsjukvård till olika  uppdrag på olika vårdavdelningar för barn och ungdomar, alla i Stockholm.  Avdelningarna behandlar bland annat olika  hematologiska sjukdomar och njursjukdomar men behov finns på avdelningar inom akut, onkologi, kirurgi och ortopedi  Vad har du erfarenheter och vad är du intresserad av? Behovet är stort och du är efterfrågad! Uppdrag finns från omgående och sträcker sig fram till årsskiftet.
Vi ser gärna att du som söker är intresserad av en tjänstgöringsgrad från deltid upp till heltid och du kan själv välja vilken avdelning som du vill vara på

För det här uppdraget krävs erfarenhet av barnsjukvård.
Vid behov kan vi stå för resor och boende. 
 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en vårdavdelning för barn och ungdomar. Provtagning, pvk, CVK, SVP. Läkemedelshantering iordningställande och administrering, per os och iv. Förberedelser för diverse olika procedurer och undersökningar. Stöd till föräldrar.
 
DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad arbetslivserfarenhet, vana av barnsjukvård.
Vana av att hantera centrala infarter och pvk:er.
Vana av läkemedelshantering.
Erfarenhet av TakeCare. Det är meriterande om du har kunskap om verksamhetens specialiteter lever, njure, dialys, hematologi, det är dock inget krav. 

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till barnavdelningar i Stockholm!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-25

Ansök nu

Dela detta jobb