halsojobb.se

Sjuksköterska till Barnakutsjukvård, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Sjuksköterska till Barnakutsjukvård, Huddinge

Välkommen till oss, Barnakutsjukvården i Huddinge behöver dig!

Vi erbjuder
Vi tar hand om Barn och ungdomar, 0-18 år, med framförallt medicinska sjukdomstillstånd. Vi arbetar i team bestående av sjuksköterska, undersköterska och läkare. Teamet ansvarar för 4- 5 barnpatienter per pass. Du får en individuell inskolning- efter dina behov och verksamhetens mål. Vi erbjuder även ett nära och givande samarbete med andra yrkeskategorier. Inskolningen planeras tillsammans med vår Biträdande Universitetssjuksköterska som är utbildningsansvarig hos oss. Vi har förmånen att erbjuda en attraktiv arbetstidsmodell, som innefattar extra förkortad arbetstid per vecka.

Om tjänsten
Vi har en mix av medarbetare, de som har arbetat länge, de som har arbetat i ett par år och de som är nyutbildade, vilket ger en bra gruppdynamik, där alla kan bidra med olika erfarenheter. Vi upplever att de som är nya har ett evidenstänk, vana att söka ny kunskap, läsa och söka forskningsrapporter vilket är uppskattat. De som har mer erfarenhet bidrar med sin kunskap, stabilitet och trygghet. Vi planerar schema och arbetspassen efter medarbetarnas färdigheter, för att man alltid ska ha en erfaren kollega att fråga.
Tjänsten är tillsvidare, med arbete dag/kväll, blandtjänst eller enbart natt beroende på erfarenhet och önskemål.

Vi söker dig som

  • Tycker om att arbeta i grupp, och gillar att lära nytt tillsammans med kollegor i olika professioner, samtidigt som du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

  • Är nyfiken, lekfull och intresserad av barnsjukvård.

  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

  • Följer struktur och planering, men är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund

Kvalifikationer

Krav:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation.

  • Intresse för barnsjukvård.

Meriterande:

  • Specialistsjuksköterska barn & ungdom.

  • Vana av arbete med akutsjukvård för barn.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor 
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet, Linnea Grafström

Telefon
08-58580388

Namn

Vårdförbundet, Siri Göransson

Telefon
08-58580388

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Barnakutsjukvård, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset