halsojobb.se

Sjuksköterska till barnakuten i Huddinge

Ansök nu

Sjuksköterska till barnakuten i Huddinge

Du har nu chansen att få vara med och utveckla Barnakuten Huddinge!

Vi erbjuder
Vi har fått tillgång till dubbelt så stora lokaler och mycket planeras just nu i dessa lokaler såsom observationsplatser och nya arbetssätt. 

Barnakuten Huddinge på Astrid Lingrens sjukhus tar emot ca 15000 akut sjuka patienter per år i åldersspannet 0-18 år. Barnakuten Huddinge tar främst emot medicinpatienter såsom patienter med andningsbesvär, infektionssjukdomar, intoxer osv

Om tjänsten
I rollen som sjuksköterska hos oss på barnakuten ingår du i ett team bestående av läkare, undersköterskor och sjuksköterskor. På plats under dygnets alla timmar finns alltid också en ledningssjuksköterska.

Du kommer få ta del av ett gediget inskolningsprogram och det finns även möjlighet till interna utbildningar i barnakutsjukvård.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid varav helgtjänstgöring ingår. Vi använder oss av önskeschema för dygnet runt bemanning.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.

  • Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

  • Gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du väger samman komplex information och hänsynstaganden samt visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du besitter förmågan att fatta snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter.

  • Kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

  • Har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar samt anpassar sitt sätt att förmedla budskap till mottagaren.

Kvalifikationer
Krav:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation.

Meriterande:

  • Erfarenhet från akutmottagning samt barnakutsjukvård.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till barnakuten i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset