halsojobb.se

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

-->

Sjuksköterska till Barnakuten, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-23

Ansök nu

Sjuksköterska till Barnakuten, Huddinge

 

Nu utökar vi vår bemanning. Var med och utveckla Barnakuten i Huddinge tillsammans med oss! 

Vi erbjuder

  • Möjlighet till förkortad arbetstid vid förtätad helgtjänstgöring.
  • Ett gediget inskolningsprogram med en inviduell utbildningsplan.
  • Friskvård- vi har tillgång till träningslokaler med gym och gruppaktiviteter.
  • Tid för utveckling av arbetsområde.
  • Möjlighet till bostad kan finnas.

Om tjänsten
På barnakuten i Huddinge finns erfaren personal som hela tiden arbetar för barnets bästa. Vi arbetar i nyrenoverade och fräscha lokaler och har ett nära samarbete med slutenvårdsavdelningen (BAVA). Det finns möjlighet till rotationstjänst. Vi använder oss av önskeschema för dygnetrunt bemanning. Det är dock frivilligt att arbeta natt.

Barnakuten i Huddinge på Astrid Lindgrens barnsjukhus tar emot ca 18 000 barn/ år, med inriktning mot medicin.  Vi är just nu i en spännande fas där vi är i flera processer för nystarter, såsom övertag av sortering och utökning av barnakuten . Vi arbetar i nyrenoverade fräscha lokaler, med slutenvårdsavdelning för barn (BAVA) precis brevid. Inom verksamhetsområde barnakutsjukvård så ingår förutom akutmottagning två slutenvårdsavdelningar och akut hemsjukvård - Mobilen, möjlighet till rotationstjänst finns.

Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska. På barnakut Huddinge finns erfaren personal som hela tiden arbetar för barnens bästa. Hos oss använder vi oss av önskeschema  för dygnet runt bemanning, möjlighet till ren natttjänst finns.  Som medarbetare får du även möjlighet att bedriva förbättringsarbete inom ett specifikt ansvarsområde. Inom verksamhetsområdet barnakutsjukvård finns utbildningssjuksköterska som stöd för att erbjuda kontinuerlig fortbildning, såväl individuell som efter verksamhetens behov.

Vi söker
Vi söker dig som tycker om att arbeta med barn, både stora och små. Som vill arbeta på en arbetsplats där  barnets bästa är i fokus. Du skall tycka om förbättringsarbeten samt vara ok med utveckling av mottagningen.

Kvalifikationer 
Krav:

  • Leg sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård alternativt av barnsjukvård

Meriterande:

  • Adekvat vidareutbildning

Välkommen med din intresseanmälan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Barnakuten, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset