halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Barn- reumatologi, ortopedi och neurologi

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Sjuksköterska till Barn- reumatologi, ortopedi och neurologi

 

Du behövs på BRON (Barn- reumatologi, ortopedi och neurologi)! Vi söker nu efter en sjuksköterska/barnsjuksköterska som vill bli en del i vårt glada gäng. 
 
Vi erbjuder
Följ med oss på en resa där du både kommer att utvecklas yrkesmässigt och växa som person! Vi kan bjuda på en fartfylld vardag där den ena dagen inte är den andra lik. 
Du får kompetensutveckling, interna utbildningar och kurser samt en gedigen introduktion på åtta veckor.

Om tjänsten
På Barnavdelning Plan 10 på Karolinska Universitetssjukhuset vårdar vi barn med exempelvis frakturer och andra ortopediska åkommor, neurokirurgiska åkommor och neurologiska sjukdomar samt många gånger även barn i behov av annan typ av vård, såsom efter enklare kirurgiska ingrepp. 

Hos oss finns mycket skratt och glädje, även när det ibland känns tufft. Du kommer att arbeta i team och ha ett nära samarbete med dina kolleger. Vi som arbetar på avdelningen är läkare, sjuksköterskor, barn-/undersköterskor, bemanningsassistenter, chefsjuksköterskor, medicinska sekreterare och köksansvarig. Vi har också sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kurator, lekterapeut och psykolog som är knutna till avdelningen.

Arbetstider: 
Som sjuksköterska på avdelningen kommer du att arbeta dag och kväll och natt. Vi arbetar 2 av 5 helger. 

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska/barnsjuksjuksköterska och vill jobba utifrån vår hjärtefråga - att alltid sätta barnen först. Visst tänker du också så?
 
Varmt välkommen att söka till oss! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Barn- reumatologi, ortopedi och neurologi

Karolinska Universitetssjukhuset