halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Bäckenkirurgi 7, Kirurgisk avd. Urologi och Gynekologi

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Sjuksköterska till Bäckenkirurgi 7, Kirurgisk avd. Urologi och Gynekologi

Referens nummer

2021/2799

Bäckenkirurgi 7:s primära patientgrupper är från det Urologiska- och Gynekologiska patientflödena samt varierar i ålder och diagnos. På vårdavdelningen utför vi högspecialiserad sjukvård och är ensamutövare i Sverige av vissa operationer. Tack vare att vi är en fullbemannad avdelning som gillar utveckling, kan vi schemalägga minst 10% kompetensutveckling för all vårdpersonal. Vi söker nu en ersättare till vår sjuksköterska Annika som efter 4 år hos oss går vidare till nya utmaningar. Är du sjuksköterska som har ett genuint intresse för kirurgi och vill bredda sin kompetens inom detta spännande område, sök till oss.

Vi erbjuder
På avdelningen har vi ett fint arbetsklimat och tycker om att ha roligt på jobbet. Arbetsgruppen är en härlig mix av erfarna och nya kollegor, avdelningen speglar samhället med en stor variation av människor i ett öppet och välkomnande klimat. Vår målsättning är att erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete, där du i tätt samarbete med kollegor av olika professioner bedriver rehabilitering och behandling. Genom fungerande rutiner, delaktighet och kompetenta medarbetare skapar vi tillsammans en bra arbetsplats.

Som sjuksköterska hos oss får du minst fem veckors introduktion med ett utarbetat introduktionsprogram, vi är flexibla med introduktionslängden beroende på hur mycket erfarenhet du har. Du har möjlighet till mycket kompetensutveckling och administrativa uppgifter i det dagliga arbetet hos oss.

Vår avdelning är bemannad med avdelningsläkare, som dagtid alltid är på avdelningen. Vi har en klinisk omvårdnadsledare med specialistkompetens inom kirurgi, som är en resurs och tillgång för all omvårdnadspersonal i kompetensutveckling och det dagliga vårdarbetet. Avdelningen har även en samordningssjuksköterska som tar hand om all eftervårdsplanering av patienterna.

Om tjänsten
Som sjuksköterska hos oss är du med och bedriver världsledande robotkirurgi och högspecialiserad vård till patienter med gynekologiska, urologiska och kolorektala sjukdomar. Vi har ett stort uppdrag inom Stockholmsregionen och är bland annat ensamutförare av kirurgi för avancerad blåscancer och avancerad rekonstruktion av urinvägarna.

Vårt främsta uppdrag är planerad kirurgi, men vi tar även emot patienter som är i behov av akut vård. Det är ett effektivt flöde på avdelningen med hög läkartillgänglighet och du får snabbt en bred kunskap och en mycket god bas att stå på.

Vår avdelning har idag 20 vårdplatser på vardagar och 15 vårdplatser på helger. I varje team om fem patienter ingår en sjuksköterska och en-två undersköterskor.

Hos oss arbetar du tvåskift enligt 24/7-avtalet (dag, kväll och helg) med ett fast schema. Är du intresserad av att arbeta natt finns det även möjlighet till detta.

Vi söker
Vi söker dig som är sjuksköterska med stort intresse för kirurgi. Du har förmågan att lyssna, förstå, sätta gränser och motivera. Du är ansvarstagande och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt. Varierande arbetsuppgifter är för dig en självklarhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska. 

  • God kunskap i svenska i tal och skrift.

Meriterande:

  • Tidigare arbete med gynekologiska, urologiska eller kolorektala sjukdomar. 

  • Kirurgisk erfarenhet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Bäckenkirurgi 7, Kirurgisk avd. Urologi och Gynekologi

Karolinska Universitetssjukhuset