halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Avd 96 Rättspsykiatriska regionkliniken, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-20

Ansök nu

Sjuksköterska till Avd 96 Rättspsykiatriska regionkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.


Vi söker nu en sjuksköterska som är intresserad av att arbeta med rättspsykiatrisk omvårdnad på Rättspsykiatriska regionkliniken i Nacksta. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Hos oss kan du trivas och utvecklas. Vi använder oss av så kallat tvättstugeschema där vi erbjuder goda möjligheter för personalen att själva påverkar arbetstiderna.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du har ett stort intresse för människor och att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Som person är du ansvarstagande och balanserad. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare. Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där sjuksköterskan har ett övergripande omvårdnadsansvar. Du deltar i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder samt arbeta med läkemedelsadministration, riskbedömningar, vårdplaneringar och funktionsbedömningar. På avdelningen arbetar vi i multiprofessionellt team bestående av sjuksköterskor samt skötare. Du arbetar med avdelningens dagliga verksamhet samt är en del av en hälsofrämjande miljöterapi. I arbetsuppgifterna ingår även att vara delaktig i vårdinsatser såsom kognitiva samtal, aktiviteter, ronder, journalföring med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du vidareutbildning i psykiatri ser vi detta som meriterande för tjänsten. Du som söker talar och skriver svenska obehindrat, flerspråkighet ser vi som en merit.

Du besitter en personlig mognad där du är trygg, stabil och har självinsikt. Du skiljer på det personliga och det professionella. Du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt strukturerar och driver ditt arbete framåt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-20

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Peter Wallner

Vårdförbundet

Telefon: 060-181950

E-post: peter.wallner@rvn.se

Victoria Sandin

Enhetschef

Telefon: +4660183936

E-post: victoria.sandin@lvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Avd 96 Rättspsykiatriska regionkliniken, Sundsvall

Region Västernorrland