halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till AVA, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska till AVA, Solna

Är du sjuksköterska och vill arbeta med akutsjukvård samtidigt som du har roligt på jobbet och lär dig ”allt”? Då ska du börja hos oss på AVA – här får du lära dig det du behöver för att kunna arbeta som sjuksköterska inom akutsjukvård.

För oss är det viktigt att man trivs och har kul på jobbet, därför är det viktigt för oss att du är en positiv och ansvarstagande kollega som har nära till skratt.

Om AVA
Vi tar emot patienter från främst akutmottagning men har även ett internt flöde då patienterna behöver övervakas på en högre vårdnivå än vårdavdelning. Vi övervakar patienter med telemetri, behandlar med Highflow vid respiratorisk svik, följer upp behandlingar med artärblodgas. AVA har en stor variation på diagnoser och ett snabbt flöde av patienter med övervägande korta vårdtider. Ett arbete där dina arbetsinsatser på lång och kort sikt utgör en stor skillnad för de patienter vi vårdar. Vi arbetar i en dynamisk vårdmiljö med fantastiska och engagerade medarbetare.

Du kommer till en arbetsgrupp som aktivt arbetar och strävar efter en arbetsmiljö där alla får plats och alla ska trivas. Avdelningen leds av coachande och närvarande omvårdnadschefer som arbetar kliniskt samt ledningssjuksköterska under dag- och kvällstid.

Vi erbjuder
Vi erbjuder möjligheter att få arbeta med högspecialiserad och innovativ vård med en stark koppling till forskning och utbildning. Förutom de förmåner vi som Universitetssjukhus kan ge, erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ. Det finns mycket bra utvecklingsmöjligheter på AVA, vilka synliggörs med hjälp av vår kompetensstege. Möjlighet finns till inriktning mot klinisk specialisering, forskning eller ledarskap. Vi uppmuntrar till utbildning och rotation inom Tema ARM. Kontinuerliga utbildningar och kompetenshöjning sker på enhetsnivå och inom Tema ARM samt inom Karolinska.

Vi söker
Du är trygg i dig själv, nyfiken, flexibel och lösningsorienterad. Om du dessutom kan bidra till vår positiva stämning samt har energi att se möjligheter i stället för hinder med patienten i fokus är du varmt välkommen att söka en tjänst hos.

Kvalifikationer
Du är utbildad sjuksköterska. Vi söker både dig som är nyexaminerad och dig som har mer erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset har du möjlighet till fri friskvård i egen träningslokal med gym, gruppaktiviteter och hälsocoach, friskvårdstimmar eller friskvårdsbidrag.

Varmt välkommen att söka en tjänst hos oss!
Lotta och Sara Omvårdnadschefer AVA


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagandet av den akut sjuka patienten och de högspecialiserade uppdragen för Karolinska. Temat består av sex medicinska enheter, två omvårdnadsområden, en vårdadministrativ enhet samt en temaövergripande stab.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
Jesper.König@regionstockholm.seNamn

Kommunal

Telefon
SusanneSödervall010-4427000

Dela detta jobb

Sjuksköterska till AVA, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset