halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en skicklig sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet inom akutsjukvård.Är du trygg i din yrkesroll, kan göra snabba bedömningar och är beredd på flexibla lösningar? Då hoppas vi att du hör av dig till oss! Just nu söker vi sjuksköterskormed den profilentill ett spännande uppdrag på en AVA-avdelning i södra Stockholm. Vi söker bådedig som vill jobba tvåskift dag och kväll och dig som vill jobba nätter. Uppdraget sträcker sig från omgående och långt fram till slutet av september med goda chanser till förlängning även efter det.

Vi kan hjälpa till med boende för dig som inte bor i Stockholm!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter på en AVA-avdelning vilket bland annat innefattar läkemedelshantering, förberedelser inför undersökningar och behandlingar samt omvårdnad av patienter.

På AVA vårdas patienter med akuta tillstånd och en förväntad kort vårdtid. När det behövs fortsatt utredning kan patienten flyttas till andra vårdavdelningar. I annat fall kan patienten skrivas ut direkt till hemmet. Till avdelningen kommer patienter från akutmottagningen under dygnets alla timmar. Det är därmed enakut korttidsvårdinom framförallt internmedicin. Patienter har ofta oklara diagnoser vilket kräver fortlöpande observationer, noggrann övervakning samt hög omvårdnadskvalitet.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet inom akutsjukvård.Arbetet är mycket självständigt och kräver förutom god medicinsk kunskap även god organisationsförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet. Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till AVA i södra Stockholm!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Dela detta jobb