halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till aspirantprogram inom Intensivvård, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sjuksköterska till aspirantprogram inom Intensivvård, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Intensivvårdsavdelningen i Sundsvall vårdar Regionens sjukaste patienter. På avdelningen arbetar läkare, specialistsjuksköterskor, specialistundersköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter i nära samarbete. Vi erbjuder en gedigen inskolning, ett utmanande och varierat arbete samt goda utvecklingsmöjligheter för den intresserade.

Är du intresserad av att läsa vidare till intensivvårdssjuksköterska? Genom vårt aspirantprogram får du en unik möjlighet att under ca 3 månader se vad jobbet innebär och prova på yrket under handledning. Utbildningsprogrammet utformas utifrån varje enskild individs behov och önskemål och varierar därmed lite i tid.

Vi söker nu 2 sjuksköterskor till aspirantprogram inom intensivvård till IVA i Sundsvall. Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Aspirantprogrammet är ett strukturerat inskolningsprogram där du som grundutbildad sjuksköterska erbjuds arbete hos oss med en tjänst i förvaltningen. Du följer ett program där du får internutbildning hos oss och successivt får hantera svårare arbetsuppgifter allteftersom kunskapsnivån ökar.

Som aspirant inom intensivvård får du en inblick i arbete som intensivvårdssjuksköterska. Du kommer att följa en intensivvårdssjuksköterskas dagliga arbete.

Inom IVA vårdas patienter med svikt av vitala funktioner. Vårt arbete är väldigt varierande och vi arbetar i team kring den svårt sjuka patienten. Vi får ständigt utvecklas och ta del av nya kunskaper inom akutsjukvård.

Om du väljer att vidareutbilda dig till intensivvårdssjuksköterska finns möjlighet till studielön under studietiden. När din utbildning är klar anställs du som intensivvårdssjuksköterska på vår avdelning.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen, det är meriterande om du har erfarenhet av sjukhusvård.

Vi ser att du som söker är en stabil person som förblir lugn och kontrollerad i stressituationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på sätt saker. Du besitter en personlig mognad och är trygg, stabil och har god självinsikt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig med dem till oss,
Enhetschef Maria Boson, telefon 076-1299794, mejl maria.boson@rvn.se.
Enhetschef Mikael Åsén, telefon 070-5495901, mejl mikael.asen@rvn.se


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-30

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Boson

Enhetschef

Telefon: +4660182074

E-post: maria.boson@rvn.se

Mikael Åsén

Enhetschef

Telefon: +4660181176

E-post: mikael.asen@rvn.se

Camilla Larsson

Vårdförbundet

E-post: camilla.larsson@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till aspirantprogram inom Intensivvård, Sundsvall

Region Västernorrland