halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till ASIH i norra Stockholm

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-10-21

Ansök nu

Sjuksköterska till ASIH i norra Stockholm

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från avancerad sjukvård i hemmet till ett ASIH-uppdrag på minst tre månader under perioden oktober- december. 

Du kommer att jobba i ett område i norra Stockholm där teamet utgår från centrala Danderyd. Det är viktigt att du är trygg i din roll som sjuksköterska och att du är lyhörd och empatisk då du kommer att möta svårt sjuka patienter. Du vårdar de svårt sjuka patienter i hemmet med helhetsansvar och kommer arbeta i team där kommunikation och samarbete är centralt.

Rekrytering sker löpande och tillsättning sker troligast innan sista ansökningsdag, så om du är intresserad så hör av dig eller sök tjänsten redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att jobba i ett skickligt team ute hos en av våra kunder i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för avancerad sjukvård i hemmet.
Arbetet sker på dag och kväll.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. 

Du ska ha erfarenhet och kompetens av svårt sjuka patienter. Gärna erfarenhet från basal avancerad hemsjukvård. Vana vid centrala infarter samt vana att hantera medicinsk tekniska apparater såsom smärtpump.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till ASIH i norra Stockholm

Centric Care AB