halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från avancerad sjukvård i hemmet eller palliativ vård till ett ASIH-uppdrag från julitill och med september.
Du kommer att jobba i ett område i norra Stockholm. Vid uppdragets slut finns det möjlighet till nya spännnade uppdrag, både i Stockholm och i övriga landet.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att jobba i ett skickligt team ute hos en av våra kunder i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för avancerad sjukvård i hemmet. Det är viktigt att du är trygg i din roll som sjuksköterska och att du är lyhörd och empatisk då du kommer att möta svårt sjuka patienter i deras eget hem.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, och erfarenhet av ASIH eller palliativ vård.
Goda kunskaper i svenska tal och skrift.
Körkort är ett krav.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i AlmegaKompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till ASIH i norra Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb