halsojobb.se

Sjuksköterska till Åshaga särskilt boende i Hjärnarp

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Sjuksköterska till Åshaga särskilt boende i Hjärnarp

Adium Omsorg AB är en del av Förenade Care och har sitt säte i Ängelholm.  Företaget har ca trehundra anställda. Adium Omsorg AB är ett idéburet företag där vår värdegrund LEVA gör oss starka i leveransen av service, vård och omsorg. Vi vill ge varje boende vad just hon eller han behöver för att klara sitt eget liv och dagliga livsföring. Vår ledstjärna, LEVA, är vår grundtanke i arbetet med utgångspunkt från individen i all omvårdnad.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

På uppdrag av Ängelholms kommun driver Adium Omsorg Åshaga särskilt boende. Åshaga ligger strax utanför Ängelholm, centralt i Hjärnarp med 40 lägenheter. Personalteamet på enheten består av verksamhetschef, samordnare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast och omvårdnadspersonal.

ARBETSBESKRIVNING 

Då vår kollega går i pension söker vi hennes efterträdare. Som sjuksköterska planerar och leder du omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. I arbetet ingår att handleda och undervisa omvårdnadspersonal. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team för att kvalitetssäkra omvårdnaden.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare. 

KVALIFIKATIONER 

Svensk legitimation som sjuksköterska gärna med vidareutbildning till distriktssköterska, geriatrik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från demensvård är meriterande. 

Du har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat och se helheten i verksamheten. Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, utgår från att alla vill och kan ta ansvar. Du som söker skall vara rehabiliteringsintresserad, ansvarstagande, flexibel och ha god samarbetsförmåga och vara pedagogisk i din handledning av personal. Du skall ha god kännedom i dokumentation enligt HSL och ha god datakunskap. Meriterande är kunskap inom SoL.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med äldre. Du ser möjligheter i stället för hinder och har en vilja att arbeta med verksamhetsutvecklande arbete. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. Du har de boendes bästa i fokus. 

Vid anställning kommer att begäras utdrag ur belastningsregistret för att göra en riskbedömning av den arbetssökande personen.

KRAV

Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till egen bil. Detta är dock inget krav.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

80%. Provanställning tillämpas. Schema dagtid vardagar.  

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2020-06-07. Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON

Ymer Ilirzon, verksamhetschef, tel 072-223 38 65.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Åshaga särskilt boende i Hjärnarp

Förenade Care AB