halsojobb.se

Årstagården

Är du legitimerad sjuksköterska? Vill du vara med utveckla vår verksamhet under 2020?
Välkommen med din ansökan!

Vårt uppdrag är att ge HSL-insatser som är både med kvalite och gott bemötande till våra patienter på äldrebeoende egen regi. Uppsala kommun erbjuder kompetensutveckling genom nätverksträffar och olika utbildningar.

Årstagården har 79 platser varav 11 korttidsplaser, 9 BPSD platser, 9 alkoholdemensplatser, 50 tradionella demensplatser. Du gillar att arbeta teambaserat, är flexibel och gillar när arbetsdagen är varierande. Vi arbetar kontinuerlligt med kvalitetsutveckling genom ombudsgrupper och nätverk. Som sjuksköterkska kommer du att ingå i flera olika team där du samarbetar med olika professioner.

Ditt uppdrag
Du arbetar med äldre som behöver allt från grundläggande sjukvårdsinsatser till mer kvalificerad vård där du blir en av de viktigaste pusselbitarna. Din roll som sjuksköterska inom ramen för kommunens uppdrag innebär att du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård.
Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du ser till individens hela livssituation.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för:


• Att planera, genomföra och utvärdera HSL-insatser
• Samordna patientens hälso-och sjukvårdskontakt med övriga vårdgivare (korttidsplatser)
• Delegera omvårdnadspersonal i läkemedelshantering och vissa hälso-och sjukvårdsuppgifter
• Rådgivning och handledning av omvårdnadspersonal
• Beställning av sjukvårdsmaterial
• Kontakt med anhöriga
• Journalföring

Schemalagd arbetstid dag måndag till fredag med tjänstgöring var 8 helg.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen gärna med demensvård ses det som meriterande. Arbetet kräver att du innehar B-körkort.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ulla-Britt Björn, verksamhetschef, 018-727 69 34
Frida Landerhjelm, biträdande verksamhetschef, 018-727 75 78

Facklig företrädare:
Vårdförbundet 0771-420 420

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska till Årstagården

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-13

Ansök nu

Dela detta jobb