halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska till Allmänpsykiatrisk avdelning i Hudiksvall!

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Sjuksköterska till Allmänpsykiatrisk avdelning i Hudiksvall!

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor
 
OM UPPDRAGET
Nu söker vi en allmänsjuksköterska som vill arbeta inom psykiatrin till Hudiksvall!

Du kommer att arbeta på en Allmänpsykiatrisk vårdavdelning med 18 vårdplatser. Avdelningen har dygnet runt intag och vården bedrivs i teamarbete med läkare, sjuksköterska, kurator och skötare. Avdelningen är indelad i 2 vårdteam.

Du kommer ha sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en allmänpsykiatrisk vårdavdelning. Du kommer att vara rond- och omvårdnadsansvarig samt arbetsleda och fördela arbetsuppgifter. Du sköter beredning och administration av läkemedel samt psykiatriska observationer och bedömningar.

Du får gärna kunna arbeta hela perioden. Men även om du endast är tillgängligt för delar av uppdraget är du varmt välkommen in med en ansökan! Vi matchar uppdrag utefter din tillgänglighet och dina önskemål. Vid intresse finns möjlighet till förlängning. 

Uppdraget sträcker sig över perioden 2022-09-19 tom. 2023-02-05. Med chans till förlängning. Annars finns alltid andra liknande eller helt nya typer av uppdrag efter uppdragets slut!

Arbetstider: Dag: 07.00 -15.30, Kväll: 13.30 - 22.00.

Tillsättning sker löpande så om du är intresserad så kontakta oss idag!
 
DIN PROFIL
Minst 2 års som legitimerad sjuksköterska.
Minst 1 års erfarenhet av psykiatri.
Erfarenhet av journalsystemet Melior är meriterande.
 
ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.
 
OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Centric Care, konsultchef, Hanna Löfbom

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Allmänpsykiatrisk avdelning i Hudiksvall!

Centric Care AB