halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till äldreboende i Norrköping

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende i Norrköping

Boende-vård-scaled.jpeg

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Albrektsvägen 153 i Norrköping


Albrektsvägen 153 är ett vårdboende i centrala Norrköping. Verksamheten startades 2018 av nuvarande entreprenör A&O Ansvar och Omsorg AB på uppdrag av Norrköpings kommun. Enheten har 88 platser fördelat på 44 demens och 44 särskilda boendeplatser. På varje våning finns 2 dubbelrum för möjlighet till parboende.

Boendet är byggt i fyra plan. Lägenheterna har en boendedel, ett pentry och ett hygienutrymme. Alla lägenheter har en egen balkong. I gemensamhetsutrymmen finns det tillgång till stora, inglasade balkonger. Det finns en innergård där utevistelse är avsedd för boendes bruk samt en träffpunkt med dagliga aktiviteter.

 

 

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

 

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

 

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: Tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas.
 

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Sjuksköterska till äldreboende i Norrköping

A&O Ansvar och Omsorg