halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till äldreboende i Mora

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-23

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende i Mora

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Tomtebogården i Mora.

Vill du vara en del av teamet och vara med och påverka och utveckla äldreomsorgen?

Tomtebogården ligger i området Tomtebo ungefär en kilometer utanför centrala Mora med närhet till både Siljan och Vasamonumentet.

Verksamheten har fyra boendeenheter med 10 lägenheter vardera, fördelat på två våningar. varje boendeenhet har en gemensam matsal och gemensamhetsutrymmen för social samvaro. En av boendeenheterna är anpassad för boende med demens.

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Som sjuksköterska på Tomtebogården arbetar man i team med sjuksköterskor på Ekbacken. Helger och kvällar ansvarar man för båda enheterna. Man har en företagsbil för att ta sig mellan enheterna. 

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid: 100% med tjänstgöring dag och vissa kvällar samt var 4:e helg. Provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Tomtebogården kontakta:
Områdeschef, Anette Lundgren
Mail: anette.lundgren@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0706-041035

Alt. Verksamhetschef Agnetha Runberg

Mail: agnetha.runberg@ansvarochomsorg.se, tel: 070-424 14 90

Dela detta jobb

Sjuksköterska till äldreboende i Mora

A&O Ansvar och Omsorg