halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till äldreboende i Falun

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun

A&O söker sjuksköterskor som vill jobba dagtid, på ett jobb där man även har möjlighet att styra sitt schema tillsammans med sina kollegor!

Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr sin dag, man ska gilla att prioritera och man har mycket eget ansvar. I Falun finns tre vård - och omsorgsboenden som drivs av A&O och vi har ett fint samarbete mellan våra enheter.

Söker du en arbetsplats med gemenskap, vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med och utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss!

Daljunkaregården ligger i centrala Falun och har 41 boendeplatser och vänder sig till personer med höga omvårdnadsbehov. 

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% med tjänstgöring dag och var 8:e helg, dagtid. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på  kontakta:
Verksamhetschef, Ulrika Forsmark
Mail: ulrika.forsmark@ansvarochomsorg.se
Telefon: 023-82892

Dela detta jobb

Sjuksköterska till äldreboende i Falun

A&O Ansvar och Omsorg