halsojobb.se

Sjuksköterska till äldreboende i Falun

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende i Falun

Söker du en arbetsplats med gemenskap och vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med att utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss! Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr och planerar sin dag utifrån behovet, du har möjlighet att styra ditt schema tillsammans med kollegorna.

Norshöjdens äldreboende söker sjuksköterska för en dagtidstjänst; dvs inga kvällar och inga nätter. Norshöjden är ett demensboende som ligger i Norslund, Falun med 64 boendeplatser och som ägs av A&O (Ansvar & Omsorg). Vi anser att all vård, omvårdnad och omsorg för våra boende ska utgå ifrån ett personcentrerat förhållningsätt och multiprofessionellt teambaserat arbete. Som sjuksköterska utgår man från sin arbetsplats, men här i Falun stöttar vi varandra och kan komma att hjälpa varandra över A&O’s enheter när så behov uppstår. Vi önskar att man har körkort då företaget har bil så man kan sig mellan enheterna.

Du kommer att finna ett boende med närhet i både den lilla och stora organisationen där vi respekterar och tar hand om varandra. Vi söker dig som vill vara delaktig i vårt utveckling . och förbättringsarbete och som ser betydelsen av att ta del av varandras kunskaper och kompetenser, allt för att vi ska erbjuda våra boende det bästa. Gott bemötande med hög servicevilja är andra viktiga egenskaper hos oss. Här hos oss kommer du att känna att vi bryr oss om dig, förstår och respekterar att du också har ett annat liv än bara jobbet.

Det vi söker är sjuksköterska 50–70% tillsvidare på Norshöjden. Vi söker ev en vikarie under våren 2022 då en sköterska behöver ledigt för studier och detta vik är på 90-100 % . Tveka inte att komma och prova hos oss. Sjuksköterskorna har tjänstgöring var 8:e helg, vilket bidrar till en del lediga vardagar. 

För att få en inblick i våra boendes vardag, se vårat Instagramkonto: Norshojden

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet ca 50-70% med tjänstgöring dag. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Vikariat januari - juli 2022 90 -100 %

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Sista ansökningsdag är 211101. Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:

Verksamhetschef, Lena Kristoffersson Mail: lena.kristoffersson@ansvarochomsorg.se Telefon: 0763-186290

eller

Bitr. Verksamhetschef, Catrin Eriksson Mail: catrin.eriksson@ansvarochomsorg.se Telefon: 0761-810318

Dela detta jobb

Sjuksköterska till äldreboende i Falun

A&O Ansvar och Omsorg