halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till äldreboende Enebacken

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende Enebacken

Boende-vård-scaled.jpeg

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Enebacken i Åkersberga.

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 lägenheter fördelade över tre plan. Varje plan är indelat i fyra hemtrevliga enheter med nio lägenheter i varje där det finns ett gemensamt kök och allrum.

Verksamheten har två avdelningar avsedda för korttids- och växelboende, samt  sju avdelningar för personer med olika demenssjukdomar och tre avdelningar för somatik.

Verksamheten ligger naturskönt i utkanten av Åkersberga omgivet av villaområden, åkerlandskap och skog.

Som sjuksköterska på Enebacken ingår du i vårt multiprofessionella team, som består av sjuksköterskor, omvårdnadspersonal, rehabpersonal, kurator och dietist, som tillsammans samordnar och tillgodoser insatser runt våra boende på korttids- och växelboende och i vårdboendet.

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad. Du samarbetar med flera aktörer och har en nära dialog med kommunens biståndshandläggare. 

 

Egenskaper:

Du är trygg i din roll som sjuksköterska och trygg som person. Du trivs i rollen som arbetsledare och att delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

 

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

 

Meriter:

Du bör ha erfarenhet av äldreomsorg, men det är inte ett krav.

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: Sysselsättning 80-100% med tjänstgöring dag/kväll och var fjärde helg. Tjänsten börjar med provanställning i 6 månader. 
 

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer sker fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Enebacken kontakta:
Tf Verksamhetschef, Lars
Mail: lars.eklund@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till äldreboende Enebacken

A&O Ansvar och Omsorg