halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Akutmottagningen Öron Näsa Hals

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Sjuksköterska till Akutmottagningen Öron Näsa Hals

Är du legitimerad sjuksköterska och nyfiken på en mindre akutmottagning som är specialiserad inom öron, näsa och hals? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder

Akutmottagningen Öron Näsa Hals (ÖNH) i Huddinge är Region Stockholms enda ÖNH-akut och vi tar emot patienter dygnet runt. Majoriteten av våra patienter är vuxna men barn är också välkomna. Patienterna kommer hit via Hänvisningsstödet eller via remiss.

I vår verksamhet är variationen stor vad gäller diagnoser och allvarlighetsgrad. Vi behandlar bland annat kraftiga näsblödningar, halsbölder, sårskador, sudden deafness och eliminerar främmande kroppar ifrån öron, näsor och halsar. En del patienter läggs in på vår vårdavdelning och vissa får komma tillbaka på återbesök.

Vi är ett litet och glatt arbetsgäng som söker dig som är driven, ansvarstagande och gillar tätt samarbete med dina kollegor. Vi har ett positivt arbetsklimat och strävar efter hälsosamma scheman. Som anställd hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete i akutsjukvård inom öron, näsa, hals. Självklart får du som anställd också ta del av våra fina förmåner.

Om tjänsten

I arbetet som sjuksköterska på ÖNH-akuten ingår triagering och akut omhändertagande. Du har rollen som flödessjuksköterska eller som teamsjuksköterska och jobbar nära mottagningens undersköterska och läkare. Arbetstempot är stundtals högt varför vi värdesätter god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation i ditt arbete.

När du inte arbetar patientnära vill vi kompetensutveckla dig genom månadsvisa föreläsningar och också på sikt erbjuda dig deltagande i Karolinska Institutets uppdragsutbildning inom ÖNH på 7,5 högskolepoäng. I tjänsten finns också möjlighet vid intresse att rotera till ÖNH:s vårdavdelning.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt dag- och kvällstid samt helger.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
  • Har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Kvalifikationer

Krav:

  • Svensklegitimerad sjuksköterska.

Meriterande:

  • Erfarenhet av ÖNH-, barn-, akut- och kirurgisk vård.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Akutmottagningen Öron Näsa Hals

Karolinska Universitetssjukhuset