halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på akutmottagningen på Östersunds sjukhus isommar! Uppdraget är förlagt från juni till slutet av augusti.

Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och halvnatt. Tiderna är även beroende på din erfarenhet då det ställs större krav på erfarenhet vid nattarbete.

Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Triage/bedömning av patienter, hantering av läkemedel, hantering av svårt sjuka patienter, delaktighet i akuta larmsituationer såsom hjärtstopp, trauman, sepsis och dålig patient, oavsett orsak.

Övervakning av svårt sjuka patienter och föra enkel dokumentation.

Din profil

Minst två års yrkerserfarenhet somsjuksköterska mederfarenhet av att jobba på akutmottagning.

Erfarenhet av triage via RETTS.

Kunskaper i journalsystemet Cosmic är ett plus.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till akutmottagningen i Östersund i sommar

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb