halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till akutmottagning på sjukhus i sydöstra Sverige

Ansök nu

Sjuksköterska till akutmottagning på sjukhus i sydöstra Sverige

Med Centric Care är det både tryggt och enkelt att jobba inom bemanning, vi är ditt personliga bemanningsföretag. Om du inte redan bor i vackra Kalmar kan vi hjälpa till med bostad och resor. 
OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska till akuten i Sydöstra Sverige. 

Akutmottagningen tar framförallt hand om kirurg-, ortoped-, medicin- infektionspersoner men även de personer som kommer in med blåljus från övriga kliniker såsom kvinno-, barn-, ögon- och öron, näs och halskliniken.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 37-52

ARBETSTID 
Heltid, dag, kväll samt nattjänst.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer främst arbeta i triagen, som är första kontakten med patienterna, mottagningen arbetar med triage enligt Retts, för att så långt det är möjligt handlägga patienter på rätt vårdnivå och i rätt tid.
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av akutsjukvård. 

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till akutmottagning på sjukhus i sydöstra Sverige

Centric Care AB