halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till akutkirurgisk vårdavdelning i Huddinge!

Ansök nu

Sjuksköterska till akutkirurgisk vårdavdelning i Huddinge!

 

Hösten 2018 öppnades akut kirurgi och traumaavdelning på Huddinge, och nu under hösten kommer vi att flytta till helt nya och fräscha lokaler i Huddinge.  I och med detta har vi ett spännande uppdrag framför oss med att fortsätta utveckla avdelningen och utöka vår personalstyrka med rätt bemanning. 

Till vår avdelning har vi aktivt letat efter medarbetare som vill vara med och bygga upp verksamheten genom att förändra och förbättra vården via nya smartare och effektivare lösningar. Tycker du att detta låter intressant? Då är du varmt välkommen in med din ansökan då vi söker sjuksköterskor till vår verksamhet!

Om verksamheten och tjänsten  
Vi vårdar patienter med akutkirurgiska diagnoser där majoriteten av patienterna genomgår kirurgi. Omvårdnaden består framför allt av pre- och postoperativ vård och vårdtider och vårdnivåer varierar. Omhändertagandet av denna patientgrupp förutsätter ett gott teamarbete där flera professioner ingår. Som sjuksköterska kommer du jobba i team tillsammans med undersköterska och läkare.

Hos oss
Vi är stolta att säga att arbetsgruppen som idag jobbar här, är ett engagerat team som stöttar och hjälper varandra. Hos oss kommer du ingå i en positiv arbetsmiljö med högt i tak med närvarande chefer som jobbar med aktivt ledarskap.

Vi söker  
Vi letar efter dig som ser fördelarna och trivs med teamarbete. Du vill vara med och prova nya fräscha idéer och ser möjligheter med att testa nya arbetssätt. Vidare bör du vara bekväm med att arbetsmiljön snabbt kan förändras och att arbetsuppgifterna behöver omprioriteras eftersom akuta händelser kan inträffa. Detta medför krav på flexibilitet, omprioriteringar och nya snabba beslut.

Kvalifikationer  

Krav: Legitimerad sjuksköterska   

Meriterande: Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande samt möjliggör för olika områdesuppdrag.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Hälsningar Christine och Siri, omvårdnadschefer  

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till akutkirurgisk vårdavdelning i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset