halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska - sugen på ett tryggt sommaräventyr i Södermanland?

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-29

Ansök nu

Sjuksköterska - sugen på ett tryggt sommaräventyr i Södermanland?

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGEN

Nu söker vi dig som är Legitimerad Sjuksköterska med några års erfarenhet och som vill jobba i region Södermanland i sommar. De aktuella städerna är främst  Nyköping, Eskilstuna och Katrineholm men även mindre orter som Oxelsösund eller Vingåker har behov. De olika uppdragen innebär arbete inom en rad olika områden både för dig som är specialistsjuksköterska inom tex operation, iva och anestesi eller för dig som är grundutbildad sjuksköterska inom  exempelvis medicin, kirurgi, ortopedi. Vi har givetvis många uppdrag även för dig som är barnmorska. Ring oss redan i dag för att veta mer om specifika uppdrag, VI lovar att det finns mycket spännande att välja mellan och att det finns något som kommer att passa dig!

 Det kommer finnas möjlighet att jobba dag, kväll  helg och natt och du är själv med och lägger ditt schema. Vi är intresserade av att höra ifrån dig oavsett om du önskar jobba hel- eller deltid. 

Vi erbjuder resor och boende vid behov. 

DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. För arbete som specialist krävs motsvarande vidareutbildning inom resp område. För att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska krävs det att du är trygg i din professionella  roll, att du har ett flexibelt förhållningsätt samt att du är lyhörd som person. Är det första gången du ska testa på bemanning? Vi håller dig i handen hela vägen!

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska - sugen på ett tryggt sommaräventyr i Södermanland?

Centric Care AB