halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska / spec.sjuksköterska i vård av äldre

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Sjuksköterska / spec.sjuksköterska i vård av äldre

Vi välkomnar nu nya kollegor till vår positiva arbetsgrupp på Karlslunds Vårdboende i Ängelholm. Här har vi en fantastisk sammanhållning och ett flexibelt förhållningssätt för att möta våra boendes behov.

Vi är ett vårdboende med 40 lägenheter uppdelade på 4 avdelningar. Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, samordnare och verksamhetschef.
Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Adium Omsorg en del av Forenede Care, värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Omtanke – Vänlighet - Service.
 
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska.
Du är OAS och har ett arbetsledande ansvar och dina arbetsuppgifter kommer att bl. a bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. Vi arbetar aktivt med BPSD-registret, personcentrerad omvårdnad och att möta den boende där den befinner sig i sin sjukdom. Handledning och utbildning av vårdpersonalen ingår i rollen.
 
Kvalifikationer
De formella kraven för tjänsten kräver att du som vill arbeta hos oss är legitimerad sjuksköterska med rätt att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av arbete med geriatriska diagnoser är meriterande men inget krav. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lugn och trygg i din yrkesroll har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från den boendes behov och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.
Som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, såsom social kompetens samt att du verkar för en god stämning i teamet och att samarbete med kollegor och omgivning sker på ett prestigelöst sätt.
 
Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillsvidaretjänsten gäller 75 % måndag-fredag. 
 

Lön
Månadslön. Kollektivavtal finns.
 
Tillträde
Omgående eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Kontaktperson
Maria Bröme Verksamhetschef
Mobil: 0703970609
E-post: mariabr@forenadecare.com

Utdelningsadress
Karlslunds vårdboende

Karlslundsgatan 2

262 44 Ängelholm

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska / spec.sjuksköterska i vård av äldre

Förenade Care AB