halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till syrgasmottagningen, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till syrgasmottagningen, Huddinge

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till syrgasmottagningen, Huddinge

 

Är du sjuksköterska med ett genuint intresse för att personer med lungsjukdomar ska få den bästa möjliga livskvalitén? Letar du efter en tjänst där du får planera din egen mottagning samtidigt som du får arbeta kontorstider med erfarna kollegor? Då är det dig vi söker.

Om tjänsten
Syrgasmottagningen tar hand om patienter med respiratorisk insufficiens, lungfibros, kronisk obstruktiv sjukdom – KOL. I din roll som syrgassjuksköterska kommer du att utifrån patientens resurser och förmåga utbilda patient och närstående i patientens syrgasbehandling och syrgashjälpmedel.

Mottagningsarbetet består av regelbundna utvärderingar och uppföljning av syrgasbehandling i hemmet. Utvärderingen och uppföljningen sker utifrån omvårdnad, medicinteknik samt provtagningar, både venös och arteriell blodgas.

Du kommer att arbeta både i team med en erfaren sjuksköterskekollega och i nära samarbete med andra yrkeskategorier, till exempel läkare och fysioterapeut. I rollen ingår också självständigt arbete där du själv planerar och genomför dina arbetsuppgifter kopplade till verksamheten. Rådgivning, utbildning och stöd sker både fysiskt och på telefon.

Syrgasmottagningen ligger i nära anslutning till vårdavdelningen för lungmedicin och i uppdraget ingår att utbilda och stödja nya kollegor på avdelningen.

Karolinska vision – att vi ska bota och lindra imorgon det som ingen kan bota och lindra idag, innebär att som sjuksköterska på syrgasmottagningen arbetar med ett utvecklande arbetssätt med ständiga förbättringar utefter patienter och närståendes synpunkter.

Vi söker
Vi tror att du har ett genuint intresse för våra patienter och arbeta utifrån ett personcentrerat arbetssätt där du har en förmåga att genom patientens berättelse och evidens ta fram den bästa möjliga behandlingen. Eftersom arbetet som sjuksköterska är mycket självständigt och bygger till stor del på egna analyser och bedömningar ser vi även att du är en stabil och trygg person, tydlig i din kommunikation till patienter och anhöriga, men även till det egna teamet och de som vi samarbetar med.

Vi erbjuder
Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion med fördjupande utbildning inom syrgasbehandling. En till två gånger per termin ges det dessutom möjlighet att närvara vid verksamhetens egna utbildningsdagar (heldagar) med utgångspunkt i avdelningens/verksamhetens behov

Arbetstider: måndag – fredag, dagtid, där viss flexibilitet gällande arbetstiden finns.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av slutenvård och/eller dagvårds-/mottagningsarbete eller hemsjukvård.

Meriterande: Specialistutbildning inom till exempel intensivvård eller medicin. Erfarenhet av lungmedicinsk omvårdnad.

Varmt välkommen med ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Yrkeslegitimation
4. Bevis om specialistkompetens (om relevant)


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, infektion, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till syrgasmottagningen, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset