halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska / Specialistsjuksköterska till äldreboende.

Ort
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Sjuksköterska / Specialistsjuksköterska till äldreboende.

Vi välkomnar nu en ny kollega till vår positiva arbetsgrupp på Karlslunds Vårdboende i Ängelholm. Här har vi en fantastisk sammanhållning och ett flexibelt förhållningssätt för att möta våra boendes behov.

Vi är ett vårdboende med 40 lägenheter uppdelade på 4 avdelningar. Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, samordnare och verksamhetschef.
Vården präglas av en individbaserad helhetssyn med grundtanken att bibehålla det friska samt att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Adium Omsorg är en del av Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Omtanke – Vänlighet - Service

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska.
Du är OAS och har ett arbetsledande ansvar och dina arbetsuppgifter kommer att bl. a bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. Vi arbetar aktivt med BPSD-registret, personcentrerad omvårdnad och att möta den boende där den befinner sig i sin sjukdom. Handledning och utbildning av vårdpersonalen ingår i rollen.

Kvalifikationer
De formella kraven för tjänsten kräver att du som vill arbeta hos oss är legitimerad sjuksköterska med rätt att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av arbete med  personer med kognitiv svikt är meriterande men inget krav. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lugn och trygg i din yrkesroll och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från den boendes behov och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.
Som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt en förmåga att se helheten i verksamheten för att kunna arbeta resultatinriktat och verksamhetsutvecklande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, såsom social kompetens samt att du verkar för en god stämning i teamet och att samarbete med kollegor och omgivning sker på ett prestigelöst sätt.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Timanställning.

Tillsvidaretjänsten gäller 75 % måndag-fredag. 

Lön
Månadslön. Kollektivavtal finns.

Tillträde
Omgående eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. sista ansökningsdag 20220204

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Kontaktperson
Maria Bröme Verksamhetschef
Mobil: 0703-970609
E-post: mariabr@forenadecare.com

Utdelningsadress
Adium Omsorg / Förenade Care
Karlslunds Vårdboende

Karlslundsgatan 2

262 44 Ängelholm

Dela detta jobb

Sjuksköterska / Specialistsjuksköterska till äldreboende.

Förenade Care AB