halsojobb.se

Sjuksköterska, sommarvikariat, Stroke- och rehab Avd 3, Örnsköldsvik

Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-01

Ansök nu

Sjuksköterska, sommarvikariat, Stroke- och rehab Avd 3, Örnsköldsvik

Är du legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestudent som blir klar med dina studier våren 2021 och på jakt efter ett spännande arbete? Är du bra på att skapa god stämning och att arbeta självständigt i nära samarbete med kollegor? Då kanske arbetet som sjuksköterska på Stroke-och rehabavdelningen är något för dig?

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vill du vara med och bidra till vår goda vårdkvalitet? Vi söker dig som brinner för ditt yrke och vill ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande och ansvarsfullt arbete där du bygger nätverk och samarbetar med andra yrkesgrupper.

Stroke- och rehabiliteringsavdelningen, avdelning 3, Örnsköldsviks sjukhus tillhör länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.
De som vårdas vid avdelningen är stroke-, medicin- och rehabpatienter.

Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat. Vikariaten avser perioden 2021-06-10-2021-08-31 med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team med läkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, kurator samt dietist. Du ansvarar för patientens omvårdnad, läkemedelshantering, genomförande av beslutad behandling.

Vi är ett arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. Vi strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet är viktiga ingredienser. Möjlighet till friskvårdstid finns.

Vi erbjuder introduktion och viss utbildning i samband med att du börjar hos oss. Vi tillhandahåller internutbildningar utifrån vårt medicinska område. Arbetstiden för dig är förlagd på dag och kväll men även nattjänstgöring kan förekomma. Du har även tjänstgöring 2 helger av 5.

Kvalifikationer

Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation, oavsett erfarenhet kan du bidra till vår avdelning.
Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket i så väl tal som skrift. Meriterande är fördjupning inom sjukvård.

Vi söker dig som är en trygg och stabil person med god självinsikt. I samarbetet med patienter och kollegor arbetar du flexibelt och självständigt samt främjar teamsamverkan och ett positivt bemötande. I ditt arbete är du strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet.
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-01

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Hansson

Enhetschef

Telefon: 072-712 82 91

E-post: malin.hansson@rvn.se

 

Madelene Karlsson

Vårdförbundet

Telefon: +4666089220

E-post: madelene.karlsson@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska, sommarvikariat, Stroke- och rehab Avd 3, Örnsköldsvik

Region Västernorrland