halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska sommarvikariat kommunal hälso- och sjukvård

Företag Sotenäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-01

Ansök nu

Sjuksköterska sommarvikariat kommunal hälso- och sjukvård

Sotenäs kommun, Omsorgsförvaltningen

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i sommar? Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete med trevliga arbetskamrater i vackra Bohuslän.

Beskrivning

På sjuksköterskeenheten i Sotenäs kommun arbetar vi med hemsjukvård i ordinärt boende och på våra två äldreboenden i Hunnebostrand och Kungshamn. Vi har en fantastisk arbetsmiljö och är ett gott gäng som ger god vård med ett respektfullt bemötande. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård. I arbetsinsatserna ingår att planera och strukturera arbetet utifrån den enskildes behov. Vi kan erbjuda dag-, kväll- och helgtjänstgöring samt natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Du kan arbeta självständigt, men även ha god förmåga att samarbeta med övrig personal. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. B-körkort krävs.

Vi rekryterar fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Ring oss gärna så berättar vi mer. För kontakt, enhetschef Birgitta Cederberg, 0523-66 43 26.

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska sommarvikariat kommunal hälso- och sjukvård

Sotenäs kommun