halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska, sommarvikariat, Akutmottagningen, Örnsköldsvik

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-28

Ansök nu

Sjuksköterska, sommarvikariat, Akutmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Är du legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestudent och på jakt efter ett spännande arbete? Är du flexibel och initiativtagande? Då kanske arbetet som sjuksköterska på akutmottagningen är något för dig!
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

På akutmottagningen i Örnsköldsvik är vi ca 55 anställda, fördelat på 35 sjuksköterskor och 20 undersköterskor.

Nu söker vi vikarierande sjuksköterskor till vår verksamhet inför sommaren 2022!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska på Akutmottagningen innebär ett omväxlande arbete i och med att du möter och vårdar patienter i alla åldrar och med ett brett spektrum av diagnoser. Här träffar vi alla patienter innan alternativ behandling utförs på annan enhet och vi har ett bra och nära samarbete med övriga enheter inom Specialistvården.

I rollen ingår att prioritera och fördela arbetsuppgifter inom teamet, läkemedelshantering, omvårdnad, bedömning och prioritering av patienter, att utföra undersökningar och behandlingar samt assistera läkaren vid behandlingar, undersökningar och provtagningar. Du rådgör och guidar patienter gällande egenvård med mera. Du förväntas därtill bidra till enhetens utveckling och att bibehålla en god arbetsmiljö. Samarbete är viktigt för oss i och med att vi arbetar teambaserat och att vi kontinuerligt samarbetar med övriga enheter.

Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling, både internt och externt inom länsverksamheten, till exempel i ATSS. För att säkerställa och befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetition av genomförda utbildningar. Traumasimuleringar bedrivs regelbundet.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och vi har även kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser i syfte att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation. Det är meriterande om du har utbildning alternativt erfarenhet av arbete inom akutsjukvård. Vi ser att både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet med en positiv inställning och engagemang. Du som söker förväntas klara av att arbeta 3-skift.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi ser att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Vi ser också att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett strukturerat arbetssätt och arbetar bra såväl självständigt som i samarbete med kollegor. Vi ser det som självklart att du värdesätter god teamsamverkan och bidrar till trevlig stämning i arbetsgruppen.

Välkommen med din ansökan!
Vi hanterar ansökningarna löpande så sök gärna redan idag.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Sjödin

Enhetschef

Telefon: +4666089531

E-post: malin.sjodin@rvn.se

Jenny Näsström

Vårdförbundet

Telefon: +4666089136

E-post: jenny.edlund.wedin@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska, sommarvikariat, Akutmottagningen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland