halsojobb.se

Sjuksköterska som vill vara ledig dagtid? Sök vår kvällstjänst!

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-07

Ansök nu

Sjuksköterska som vill vara ledig dagtid? Sök vår kvällstjänst!

Om oss
Inom Tioundra har vi 11 äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser. Några av våra boenden har även korttidsplatserViktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård.
Hos oss har du möjlighet att påverka dina arbetspass och arbetstider genom påverkningsbara scheman. Under nästa år är kompetensstege för sjuksköterskor införd vilket innebär att vi ser din kompetensutveckling som viktig.
I vår enhet ingår sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter vilket ger oss möjligheten till att utveckla ett bra teamarbete. Blandningen av de olika patientgrupperna gör att du hela tiden lär dig nya saker, får nya utmaningar och får en bra bredd i din kompetens.
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
Om tjänsten
Du är en utav två sjuksköterskor på kvällar och helger och arbetar främst med akuta insatser på alla våra vård- och omsorgsboenden inom kommunen som har ca 420 platser.  I ditt arbete ingår det att handleda medarbetarna i olika akuta omvårdnadsfrågor och telefonrådgivning. Du är viktigt del i vårt arbete med personcentrerad omvårdnad och palliativ vård genom NVP.  
Tjänsten är placerad på Enebergs vård- och omsorgsboende centralt i Norrtälje, men medför en del resande i firmabil bland annat till Rimbo, Hallstavik och Älmsta.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående.  Vi värnar också om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö och ser nu framemot en ny kollega! Tjänstgöringsgrad och schemaläggningen kommer vi tillsammans överens om.
Tveka inte att söka så fort som möjligt då urval och intervjuer sker under ansökningstiden.  
Om dig
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårdkvalitén och höja patientsäkerheten på våra särskilda boenden och som brinner för äldreomsorg. Du skall trivas att arbeta självständigt, göra bedömningar och ta egna beslut.
Erfarenhet av demens- och äldrevård är meriterande. Du ska vara lugn och trygg i din yrkesroll.
Du ska ha körkort för manuell växellåda samt körvana.
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Sjuksköterska som vill vara ledig dagtid? Sök vår kvällstjänst!

Tiohundra AB