halsojobb.se

Sjuksköterska som vill utvecklas inom öron-, näs- och halsspecialiteten

Ansök nu

Sjuksköterska som vill utvecklas inom öron-, näs- och halsspecialiteten

Bli en del av vårt team!

Vi vårdar patienter med sjukdomar och skador i Öron, Näsa och Hals-området.

På vårdavdelningen har vi ett stort kirurgiskt flöde bestående av både barn och vuxna. Operationerna sker både i dagkirurgi och slutenvård. Vi har också ett akut flöde där vi tar emot patienter direkt från akutmottagningen. Det är viktigt att du är intresserad av kirurgisk vård, men också av de akut sjuka patienterna som vi tar hand om.

Vi erbjuder

Vi värnar om att våra medarbetare ska kunna utvecklas inom öron-, näs- och halsspecialiteten och bedriver tillsammans med Karolinska Institutet en uppdragsutbildning inom ÖNH på 7,5 hp som våra anställda erbjuds att delta i. Du erbjuds även att gå handledarutbildning.

Kompetensutveckling och olika föreläsningar anordnas löpande. Vi har också en aktiv specialistförening för öron-näsa-halssjuksköterskor där vi årligen erbjuder deltagande i utbildningsdagar. Möjlighet finns att få betald specialistutbildning inom kirurgisk vård, akutsjukvård eller barn.

Om tjänsten

Hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete med omvårdnad av akuta patienter samt omhändertagande av de som kommer för planerade operationer. Vi arbetar i patientnära team där sjuksköterskan har en ledande roll. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom det område som intresserar dig mest. Patientgruppen är både vuxna och barn.

Arbetstiden är dag, kväll och helg enligt individuell schemaplanering, 38:15 tim/vecka.

Vi söker

Dig som är trygg i din roll som sjuksköterska, är engagerad och har patienten i fokus. Vi vill att du är ansvarstagande och har en god kommunikationsförmåga. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga men även kan arbeta självständigt samt bidrar till ett bra arbetsklimat och ser möjligheter i förändringar.

Krav

Leg. sjuksköterska med erfarenhet av arbete på vårdavdelning.

Meriterande

Sjuksköterska med specialistutbildning inom kirurgisk vård, akutsjukvård eller barn.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska som vill utvecklas inom öron-, näs- och halsspecialiteten

Karolinska Universitetssjukhuset