halsojobb.se

Sjuksköterska söks för timvikariat/sommarvikariat till Hallen

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-07

Ansök nu

Sjuksköterska söks för timvikariat/sommarvikariat till Hallen

Förenade Care driver på uppdrag av Solna kommun, vård- och omsorgsboendet Hallen, som är ett profilboende med inriktning ”Mat och dryck”. Hallen ligger i Råsunda och erbjuder 69 lägenheter fördelade på fyra enheter, varav två enheter är inriktade mot boende med demenssjukdomar. Det finns även ett korttidsboende, dagverksamhet. Hallen har gångavstånd till tunnelbanestationen Näckrosen samt till bussar som går till pendelstationerna Solna och Sundbyberg.

Dina kollegor kommer att vara omsorgspersonal, vaktmästare, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterskor, enhetschef, bitr. verksamhetschef och verksamhetschef.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 
All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård och med ett genuint intresse för att arbeta med äldre. Du har en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Du ska ha god samarbetsförmåga, bidra till ett bra arbetsklimat och ha goda pedagogiska egenskaper.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt i tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL. 
Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SOL.

Arbetstid/Varaktighet
Timanställning under sommaren.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. 

Kontaktperson
Nicola Youngman
Tillf. verksamhetschef
Telefon: 073-436 78 21
E-post: nicolay@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Sjuksköterska söks för timvikariat/sommarvikariat till Hallen

Förenade Care AB