halsojobb.se

Sjuksköterska sökes till uppdrag på Universitetssjukhuset i Linköping

Företag Bonliva
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-01

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till uppdrag på Universitetssjukhuset i Linköping

Om jobbet

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska till spännande uppdrag på Universitets Sjukhuset i Linköping.

Vid behov står Bonliva för boende och resor.

UPPDRAG & PERIOD

Uppdraget är från 1:a januari till 30:e juni 2022, med fyra dagars introduktion. Arbetsuppgifterna är sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inkl cytostatikabehandlingar. Arbetstiderna är dagtid vardagar. Vi söker dig som kan jobba minst 75%.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet samt gärna med onkologisk erfarenhet i svensk sjukvård. Du ska kunna uttrycka dig i det svenska språket i tal och skrift. Vi ser även att det är viktigt att du som söker är noggrann och självständig med ett bra patientbemötande. Du kommer att ingå i ett team på plats och vara lika delaktig som den ordinarie personalen på avdelningen.

ANSÖKAN

Du ansöker genom att fylla i formuläret nedan. Efter din ansökan kommer ansvarig att ta kontakt med dig för mer information kring dina möjligheter. Sista ansökningsdagen är 1:a november men vi rekommenderar att ansöka snarast då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ni söker vi även sjuksköterskor för uppdrag på andra avdelningar också såsom Neurologiska kliniken, Dialysen, MAVA-MOA, Hematologiska kliniken. Samtliga behov är relativt omgående till april/oktober nästa år. Gå in på vår hemsida bonliva.se eller ring oss på 08- 515 13 400 för att komma i kontakt.

VARFÖR BONLIVA?

☼ Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.

☼ Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.

☼ Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.

☼ Förmåner genom ’Bonliva Benefits’ med rabatter och erbjudanden på hundratals hotell, gymkedjor och restauranger.

ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN

När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson.

OM OSS

Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom alla vårdspecialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats

 

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till uppdrag på Universitetssjukhuset i Linköping

Bonliva