halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska sökes till Stroke/Geriatrik inför vår och sommar!

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-24

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till Stroke/Geriatrik inför vår och sommar!

Arbeta via bemanning med oss på Centric Care! Det är både tryggt och enkelt, med oss kan du fokusera på det du kan bäst och vi tar hand om resten.  

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska till vårdavdelning med inriktning stroke och geriatrik. Enheten vårdar patienter med misstänkt stroke/TIA men här vårdas även andra geriatriska patienter med internmedicinska diagnoser samt patienter som råkat ut för skalltrauma och patienter med hjärntumör. 

Man arbetar som sjuksköterska i team tillsammans med undersköterskor, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och logoped.

UPPDRAGSPERIODER
Vecka 9 -22 och/eller vecka 22-35. 

ARBETSTID 
Dag och kväll. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Läkemedelshantering, dokumentation, omvårdnad, kontroller såsom NIHSS och NEWS, samt planering med kommun och primärvård inför utskrivning.

DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av akutvård samt vård av patienter med stroke/TIA. En stor fördel om det finns erfarenhet av att gå på strokelarm och ge bolusdos Actilyse.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer ? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska sökes till Stroke/Geriatrik inför vår och sommar!

Centric Care AB