halsojobb.se

Sjuksköterska sökes till särskilt boende och korttidsboende

Företag Bonliva
Ort
Utgår

2021-07-24

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till särskilt boende och korttidsboende

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska till bemanningsuppdrag.

UPPDRAG & PERIOD

Tjänsten är på heltid och behovet sträcker sig perioden v.33-47. Arbetstiderna är måndag - fredag dagtid. Uppdraget är inom särskilt boende samt korttidsboende.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Meriterande om du har erfarenhet inom särskilt boende och korttidsboende. Vi ser även att det är viktigt att du som söker är noggrann, prestigelös och ansvarstagande med en positiv grundinställning. Vi ser att det är fördel om du redan bor i Uppsala eller ha pendlingsavstånd till Uppsala.

ANSÖKAN

Ansök direkt via länken så hör vi av oss till dig så snart som möjligt. Efter din ansökan kommer ansvarig att ta kontakt med dig för mer information kring dina möjligheter. 

VARFÖR BONLIVA?

☼ Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.

☼ Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.

☼ Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.

☼ Förmåner genom 'Bonliva Benefits' med rabatter och erbjudanden på hundratals hotell, gymkedjor och restauranger.

ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN

När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson.

OM OSS

Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom alla vårdspecialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats.

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till särskilt boende och korttidsboende

Bonliva