halsojobb.se

OM UPPDRAGET
För kunds räkning söker vi nu sjuksköterska till en ortopedavdelning i Sundsvall. Behov finns 200201-200430.
Vi hjälper till med resor och boende vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på ortopedavdelning. Tjänstgöring rotation dag/kväll/natt.

Din profil
Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska och erfarenhet av ortopedi.

OM OSS
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska sökes till ortopedavdelning i Sundsvall!

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb